Trim trim… og trim… og mat..


Vi driver en del å trener en del.. Jeg er IKKE flink nok og jobber med saken på den måten at jeg TENKER mye på det… Men sørger nå hvertfall for at hundene får trent seg. Og der drar jo også jeg inn litt treningstimer. Men neida det holder ikke, og jada jeg er egentlig medlem både på Drammensbadet og Elixia..Men jeg synes ikke det hjelper å ha medlemskortet liggende fremme engang;/

Men hund altså. Det å traske gatelangs en times tid hver dag – i bånd – om det så er med dette fantastisk håpløse rullebåndet – det bygger ikke form på hunden. Det øker verken kondisjonen eller bygger / styrker muskler. Det holder hunden vedlike, verken mer eller mindre.

Det har jeg lært av Katja Petrell, hundekjører og innehaver av COOLDOG i Asker. Nei skal det bli noe sus i serken, muskler på kroppen eller mer liv i hunden eller noen kilo mindre så må man enten belaste mer eller øke farta betraktelig. Her driver vi med kløving, trekking av kjetting, løping ved KickBike og selvsagt også vanlig tur med masse lek og løp.

Jeg ser endelig! resultater av dette på min matglade hannhund Emil. Vi har foretatt en del av det overnevnte i tillegg til forskifte til VOM&HUNDEMAT og DA! kom resultatene gitt. 700g ned i vekt og mer muskler. Det begynner å likne noe. Her er link til råforingsplan fra Tyskland som vi gradvis skal gå over til: Forplan fra VonErikson

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s