ChaBlis første egne bilder..


Da har vi endelig kommet hjem fra Tyskland med ChaBlis. Ganske gåen nå etter 11 timer på reise i går, en ganske stille natt – men den startet til gjengjelde ved 6.30 tiden. Greit for 8 ukers valper å stå opp da, tenkte 8 ukeren.. Spant rundt i stua, ut på verandaen, tissa, lekte igjen – dro og knurra.. Spiste mat.. og falt til ro igjen. Jeg skal ikke være så inmari mange minuttene borte før det blir litt styr ifra stua. Men tenker at seperasjonsangsten skal nok ikke dukke opp her med det samme likevel.

Rapport fra turen med bilder og alt kommer senere. Har en del å drive med i dag bla hente Emil på Sande Dyrehotell. Inmari spent på hvor mye styr det blir. Ronja har allerede satt valpeungen på plass.

Tatt noen bilder da.. Første bilder hjemme og bittelitt fra Tyskland.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s