Deutschland Uber Alles Part 1.


Vi har vært i Tyskland og hentet vår nye hund: ChaBlis von Erikson! Skal ikke skrive så mye om selve hunden her, hun har fått egen side, så de som ikke har hørt historien om hvem hva hvor, kan lese den HER.

Torsdag 25.4. OsloKiel. Vi dro på en torsdag med Kielferga – Color Line Fantasy. Aldri vært i den båten jeg og trodde det skulle være noe ala fylleslagsbåten DritingsFørDrøbakSundet.. Eller som den kasserte Holder Kanskje (Holger Danske).. Men neida, Color Fantasi ser ut sånn som Galleri Oslo kunne vært om noen hadde giddet…Det var Blues Cruise der samtidig med vår tur så masse bra musikk og skikkelig stemning i Pøbben. Vi var og så smarte at vi spiste i Gourmet Restauranten. Fantastisk 5 retters med tilhørende riktig vin. Tok vel omtrent 2,5 t å spise middag vel. Før middag testa vi båtens drinkekart og jeg fant en ny spennende drink – den het Cucumber ‘ettellerannet’ og består av Martiniglass med agurskiver nederst og Martini og gin oppå.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Fredag Kiel – Berlin. Fiiin tur over fjorden! Jeg var kun plaget av sure oppstøt og merkelig virksomhet i mageregionen. Men det var en flott frokostsal selv om maten ikke helt ville bli der den skulle.. Ferden gikk ut i Kiel City med Taxi. Vi skulle hente Gliset. Leiebilen.

2013-04-26 11.29.05
Tja.. Hvorfor kjøre Skoda når du kan gåda? Sånn egentlig..
2013-04-27 11.43.37
Tja! Når man skal hente hund i utlandet så bør man muligens ha med halsbånd og leiebånd eller? Vi fant likesågodt Berlin sin største Zoo butikk. På størrelse med IKEA slependen nesten..
2013-04-27 11.48.49
Ehm ja. Noen hyllemetere med hundehalsbånd. Makalaust, sa Maken og tok det nærmeste.
2013-04-26 11.28.47
Die Dass gegangen gewesen .. sein eh. uhm..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s