Sanjo’s døtre


ss

I går fikk vi besøk av fra Kristiansand. Sissel tok med halvsøster til ChaBlis, Frieda innom oss på vei hjem fra juleferie! Stor stas på åker’n borti her. Gøy å se at de har det samme tempoet og gøy å se hvordan de nærmet seg hverandre og etter hvert fant utav hvordan de skulle leke. Tipper det ble en rolig tur tilbake til Kr Sand…


De har begge AD BH FH2 IPO3 Sanjo von Erikson som far, men Frieda kommer fra en annen kennel i Tyskland, Kennel von de Drift og hun har samme mor som en annen tysker som bor i Norge, Isi – eller D’Isolde von de Drift.   Frieda er drøye året eldre enn ChaBlis  og hun har allerede rukket å få opprykk til kl C i NBF bruks spor og var slettes ikke langt unna å komme videre i sin eneste start i kl C. Vi har sånn halvveis avtalt å få startet på samme stevne til neste år. Det hadde vært moro.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s