Mål nådd: Vi er i LP2


 Min drømmehund.Vi har startet noen ganger i LP1 nå. Noen av startene har vært litt for tidlig vel.. Jeg jobber best i stress og uforutsigbarhet. Plankekjøring er dørgende kjedelig så det er sånn jeg og ChaBlis lærer. Det er da jeg ser hva vi e g e n t l i g kan og ikke kan. I hagen her kunne vi vel vært i LP3 😉 Men det fungerer ikke sånn at dommeren kommer hjem til folk. Hehe.

Men nå er ting på Stell! Vi rykka opp til LP2 og ble nummer 3 på stevnet!

Jeg jobber ikke så mye mot å vinne, men å komme videre. Og jobbe riktig med alle detaljene underveis. Ha god kontakt og holde styr på drifta hennes. Det handler ikke om at hun må motiveres men holdes nede.. Litt av et luksusproblem. Største utfordringen er at jeg må være på nett. Vi har som regel opprykksmål. Jeg hadde satt av konkurransen i Sandefjord på søndagen og Hønefoss i går for å få det til. I Sandefjord var ting litt bustete. Jeg var trøtt og allergisk med astma og datt litt ut av det da vi fikk 6 på fellesdekken pga dobbeltkommando i neddekken. Det fulgte så en flott lineføring uten sitt i holtene og på sitt under marsj fikk vi tre bjeff og ble fryktelig hardt straffet for det med 6.5p.

Men altså; i går ble målet nådd! Med god margin! En særdeles bra dag på Helgelandsmoen.

Litt seinere ute enn beregnet på grunn av en leievarebil uten luft baki og dertil handling av burvifter. Vel framme var det flere kjentfolk så pulsen sank noen hakk. Jeg fikk et par gjennomkjøringer og terpa på neddekken og på stå’en. Alt var i rute. Bikkja var dødsblid – noe hun jo alltid er – og jeg var trygg. Hyggelig dommer og alt.

*Tannvisning: Sitter helt stille. Dommeren får virkelig tatt skikkelig på tennene. 10p. *Fellesdekk: Rett ned i dekk. Ligger i flatdekk. Og det visste jeg for hun ligger alltid. Jeg

Jeg ligger alltid bare jeg får lagt meg ned..
Jeg ligger alltid bare jeg får lagt meg ned..

oppdager at det er mengder av mygg. Skrekk og gru! Ingen reaksjon på det. Snur seg bittelitt idet jeg går bak henne – 9.5p.  *Lineføring: Kjempegod kontakt! Hun følger fint på samme sted. En holdt blir hun stående og høyrevendingene er litt ruskete.. 8.0p. *Dekk fra holdt: Et lite pip ved neddekk mulig skjev ligg. 8.5p. *Innkalling: Sitter fokusert og kommer med flott fart! Litt hopping i innsitten og er innom hånd mi. 8.5p. *Stå under marsj: Stopper fint. Litt skjevt. Står stødig på tilbakeveien men snur litt på hodet i det jeg passerer. 8.5p. *Hinder: Svært fokusert. Kjapt og høyt hopp. Liten touch og litt hopp på inn – sitt. 9p. *Avstand: Flotte momenter. Helt rett. Mister 10’er her fordi hun går litt i jakt på neddekken og blir liggende 1 cm over bakken. Bittelitt treg oppsitt – igjen pga jakta. Klaskedekk ned igjen. 9.5p. *Helhet: Dommer sier at hun liker hunder med attitude, fart og litt frekkhet. Helt på nett gjennom hele programmet og elsker det vi gjør. 9p!!! Det aller mest gledelige! Totalt 177.5p, opprykk og 3plass. Det var tett i toppen, det skilte 3p til førsteplassen.

LP1HF3

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s