Opprykket glapp gitt..


.. men det gikk fantastisk bra i skogen.

ChaBlis og jeg har vært på årets siste brukskonkurranse. Denne gang i NSchkl Halden. Vi startet i C rundering og jeg hadde et lite håp om å få til opprykket.. Planen var å komme tidlig, gå en tur og puste ut før det startet. Vel, vi greide å komme for seint! Ikke spør hvordan, men det er altså mulig. Det har skjedd før ja..

Lettere stressa heiv jeg meg inn i runderinga. Hyggelig dommer og morsom løype og jeg fikk til mye av det jeg hadde tenkt. Fine passeringer, kjappe fine meldinger og funn. Litt vanskelig var det å få henne til å gå langt nok ut på motvindsida så jeg måtte sende en del bakover. Men vi endte fint opp med en 8 poenger. Dermed var jo poenggrensa for skogsøvelsene nådd.

Beate var med som filmcrew – se her: Highlights fra Halden 

Vi rusla ned til budføring og hun løp som en rakett, satt pent og alt.. 9,5p der 🙂

Så var det LYDIGHETEN… Ikke fullt så bra vel. Mye vind og vi fikk ikke til lineføring. Hun var veldig høy i drift og vanskelig å styre. Og jeg var ganske sliten også.. Hun hadde noen sinnsyke innsitter, kom inn som et jetfly. Gikk en fin forangående i line, synes jeg – men fikk masse trekk fordi hun ikke satt seg på slutten. 6,5p der. Null på kryp, men den er grei for det kan vi ikke. De andre øvelsene gikk igrunn fint, bortsett fra innsitten som ikke likna noesomhelst. Tilskuerne synes det var en morsom hund… Men dommeren premierte ikke det..

Film her: Lydigheten som blåste bort

Men da fellesdekken gjensto var det fremdeles håp om å greie det.. Vi har trøblet med nettopp fellesdekken den siste tiden. Har plaget meg veldig siden det har gått så bra så lenge. Nå hadde det begynt å regne skikkelig. Det blåste mye og gresset var temmelig bløtt. Det burde ikke påvirket ChaBlis…. men det gjorde det dessverre. Hun reiste seg med en gang jeg gikk fra henne… Alle de andre lå.

Så det var irriterende.. Liten trøst var det da vi fikk poengene. For det viste seg at om hun hadde ligget på dekken så ville vi fremdeles manglet 6 poeng. Og deeeet hadde vært enda mer irriterende.

Men men vi har god tid.  Ingen stevner før til våren, og da! er vi klare!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s