Dogs 4 All


9 timer på messa i Lillestrøm omkranset av hundrevis av hunder og tusenvis av folk… varmt og støy og og og….Vi smøg oss inn i raseparaden også, bak LIzzy og Chili som gikk og trippet pent foran og var frisert og dandert etter alle kunstens regler. Bak der kom vi, gående i fot og bærende på en flaske med råååååsa kjettinghalsbånd. Jo jeg hadde gredd gjennom pelsen, men det syntes ikke.  Dro noen sjarmpoeng der.

Planen med å dra var at vi hadde vært så gærne å melde på til LP klasse 3. Det manglet ikke på advarsler om at det var aaaaltfor tidlig. Det var og flere som mente at jeg var spik spenna sprø, Joa – det er klart at det vi fikk til utpå banen der, var veldig forskjellig fra det som skjer i hagen eller i Hundeparken. Mange glipper som kunne vært unngått om jeg hadde vært tydeligere og lagt på litt hjelp. For ChaBlis var jo på hele tiden. Ingen lyd, men i overkant mye hopp og mas i foten. Så jeg tenker at litt mer målretta trening på dette, så er vi mer enn klare for start om et par mnd tid. For ChaBlis svikter ikke eller faller ikke sammen eller gir opp, hun jobber og jobber.

Trykk på det røde og få:

Situasjonsrapport 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s