Så er’e jul igjen..


 Julaften.. Denne jula som foreldreløs. Pappa døde i august og det føles uten tvil veldig feil. Vi har nå pynta med noen av tingene etter han og utrolig nok så føles det bedre, Så mye bedre som det kan bli. Bilen er solgt, leiligheten tømt og pussa opp og solgt og pappa er kun en halv kvm jord på Østre Gravlund. Vips! Et liv er radert. Jeg og søster er blitt festeeiere.. Dett var dett…

I fjor var jeg lokfører.. I år er jeg ledig på markedet og kjemper for ikke å havne i NAV sine klør. For de vil jeg skal bli kundeveileder på perrongene og dermed føde og hakkekylling for fortvilte pendlere.. Nei NAV, jeg er ikke så lett å innrullere.. Første intervju er 5.1.15. I konkurranse med 230 søkere er jeg plukket ut som en av ti til tre lange vikariater. Det er håp, tror jeg.

Når julen senker seg med all sin julemiddag og usunne kaker så .. tja.. jeg er nå forberedt på at det blir som det blir.                                    Men hundene er med! Min fryd i hverdagen. De som gjør at jeg gleder meg til å stå opp hver eneste dag.

Vell.. God Jul! Jeg får en hyggelig jul hos broren til samboern og etter det en tur til hemmelig sted.. DSC_0381

Men dere; husk likevel på de som ikke er helt Topp 10 ikveld. Man trenger ikke sulte i Syria for å henge litt med nebbet på en dag som denne. 10170891_10152486038625980_5239709359676920949_n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s