Endelig. Høst.


HøstVært treningssommer. Noen uker med runderingskurs. En del trening utenom det. Og et par uoffisielle konkurranser. Vært sløvt med blogginnlegg. Nå blir lufta klarere og kveldene mørkere og favorittårstiden starter. Det er høst! Det er tid for konkurranser! Målet med stor M i høst er opprykk til NBF A rundering og NBF B spor. Jeg vet at A opprykket blir hardt å få til, spesielt fordi jeg er skeptisk til å la Frøkna ligge i dekk med skudd enda. Men, som brura sa; Med mye godvilje og en liten porsjon flaks, så går det nok.

Brukssommer – rundering/spor. Vært noen uker med rundering i sommer ja.. Vel, totalt til nå er det blitt helg med Arnt, helg med Jan Ove Thunem, helg på Evje, to langhelger hos Terje Østlie, en uke på Sølenkurset og et ukeskurs hos Terje Østlie. Bortsett fra ukeskurset på Sølen, som var delt opp i spor og rundering, har resten av kursene i sommer stort sett vært rundering. Og nå går det bra – på ORDENTLIG! Vi har virkelig funnet rytmen og roen på midtlinja. ChaBlis er veldig styrbar, men søker likevel i særklasse. Er det noe i nærheten der hun er, så finnes det! Og det meldes! Og alt i en rasende fart. Hun er et unikum. Takker alle vi har hatt som instruktører i år. For ikke å snakke om alle vi har vært på lag med. Rundering viser virkelig hvem som er villig til å stå på og villig til å engasjere seg i andre. Alle har kommet med flotte innspill.

IMG_4959 (2)Brukssommer – felt / lydighet. Jada, felt har vi trent. Veldig vellykket. Jobbet litt vekselvis med å sende langt nok ut og søke inne. Jobbet med en litt lurvete avlevering. Noen gjenstander er fremdeles altfor kule og blir tygd litt på. Kanskje dratt litt i.  Jo vi har trent lydighet. Litt etter innfallsmetoden og litt planlagt. Mye går bra. Men – VI KAN IKKE FOT i konkurranser… Hodepine! Holder på å kaste opp hver gang en dommer sier ‘fremad marsj’..

Jeg er impulsiv og har alltid dårlig tid. Jeg liker fart og raske momenter. Får veldige horder med maur i kroppen av terping av detaljer. Det der er ikke den beste oppskriften på en sinnsyk god lydighet akkurat. Nei og det får vi svi litt for nå da. ChaBlis sitter som en spent stålfjær i hopp, apport, innkalling etc, men foten, dere – det er virkelig et kapittel for seg. Og da snakker vi ikke kapittel i boka ‘Tekniske vidundere’… Kort fortalt; På trening begynner det å fungere med ball under arm og et par andre tiltak. God kontakt, fin drift. Kanskje litt lyd, men ikke noe stort problem. I konkurranse skjer en transformasjon. Vi ramler begge ned i et bunnløst, sort hull i det dommerfysakken sier ‘fremad marsj…’. Jeg er på tur. Hun er på tur. Men vi er liksom ikke på samme tur. Åååååersåleiavdetderatte…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s