Woosj! Sølen 2015 History


IMG_9130For femte gang har vi tilbrakt uke 28 på NBF kurs på Sølenstua. Uka før haglet det inn med bilder fra folk som allerede var der, av strålende sol og varmt.. Så det ble pakket ned myggmidler, tynne treningsbukser og haugevis med t skjorter før avreise.

For å gjøre en lang historie kort; Det var kooookvarmt ankomstdagen og avreisedagen.. De andre dagene var det regn og vind. Flere dager begge deler samtidig. Nyinnkjøpt vogn hadde fått opp forteltet sitt. Det fungerte som seil endel av nettene. Søvn ble det dårlig med. Så man kan si at det ble en mindre sosial tur enn tidligere.

Men treninga! Det gikk så utrolig bra! Iår var vi på mix lag. Halvparten rundering og halvparten spor. Vi var en fin gruppe med mange flinke folk og hadde fått Per Arne Bakke som instruktør. Jeg kjenner han som en svært flink hundemann og fikk mange gode råd og hjelp til å jobbe med samarbeidet og rytmen på midtlinja. Nå begynner mye å stemme i runderinga vår, det jeg tenker at vi trenger nå er mengdetrening og trening i å oppnå mer stabilitet. Vi har gått endel bra runderinger den siste tiden, men det har også rakna skikkelig noen ganger. Den tredje dagen hadde vi en rundering som var så morro. Alt stemte. ChaBlis søker meg fint opp stort sett på hvert eneste slag. De få gangene jeg måtte stoppe henne kom hun rett inn. Det var et tempo og en intensitet som vi fikk masse skryt for. Sånt er jo hyggelig.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s