Julen er nær


Sein med blogging her.. Men nå er det straks jul. Folk holder på å handler og står i. Men ikke jeg. Har avlyst julen. Joda, vi har litt julelys og juleduker inne, men dette med pakkekjøp og julekort utgår iår. 

Julen-er-avlystIkke har vi vaska huset – sånn voldsomt – og ikke har vi kjøpt tegneserier og satt TVn på full juledur. Grunnen er at jeg for meg blir det for hysterisk å bruke så mye av tiden på å bake, vaske, pynte juletre osv, bare for å kjenne på tomheten. De siste årene er det blitt færre og færre å feire jul med, og pappa utgikk i forfjor , da han døde. Ikke er det barn inne i bildet heller.

For all del, jeg skjønner de som feirer. Men jeg gjør det altså ikke.

Det har vist seg å være vanskelig. Verden stopper likevel opp. Ingen har tid til noe, skal bare pynte og styre. Tur på butikken og det bugner av pepperkaker og pinnekjøtt. Samboer’n er visst ikke enig med meg heller og skal i juleselskap julaften. Og jeg skal visst være med. Misforstå meg rett, det er hyggelig å bli bedt til noen, men at julen utgår blir jo ikke tilfelle likevel da.

Jeg syntes heller at man skulle bruke mer tid på å tenke på hverandre hele året, ikke sånn krampaktig fordi nå er det jul. Jaja, det ble visst ikke så lett som jeg trodde..

Fordelen er at det ikke er så mange folk i skogen når vi skal ut å trene hund og gå tur.

Så folkens; GODT NYTTÅR!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s