Bra kombo


Bra kombo. Og jo mer jeg har sett og fått vite om Ruben, jo mer skjønner jeg at dette er en virkelig bra match! For de utfyller hverandre så fint. Han er en teamplayer av rang. Supersosial han også, og så sikker på seg selv at han behøver heller ikke å bråke om noen ypper. Men det gjør de ikke, for han er jo heller ikke truende. Treningsmessig så ser det helt nydelig ut alt han gjør, særlig imponerende er det at han går nydelig lydighet uten et eneste pip. ChaBlis er søster til faren hans, som har gitt fantastiske avkom og vinnere innen flere grener. Quinny er jo en liten og kraftig og svært sikker tispe. Hun ligger ganske høyt i rang, dvs at hun er sosialt sikker, aldri i bråk med andre. Hun bare sørger for at alt går riktig for seg. Jeg ser det godt her hjemme, der hun holder orden blandt mine to andre, som ikke er verdens beste venner. Om ChaBlis (10) knurrer på Emil (13), så lar Quinny det gå om det er rettferdig. Om det er urettferdig, noe det av og til er, så går hun inn og advarer om jeg er for treig. Noe jeg jo er… Aldri, aldri blir det bråk mellom disse to tispene. Dette på tross av at de er ganske så høydriftige begge to, ChaBlis er såpass oppe i åra nå, at hun kan se ut til å synes at hun skal få stjele leker og være litt ugrei. ChaBlis har ikke vært så begeistra for å leke med andre og sier klart ifra til de fleste tisper at de skal holde seg unna. Quinny er helt annerledes. Det bråkes ikke. Punktum. Så jeg tror dette blir en kombo som utfyller hverandre helt perfekt. Kanskje kan jeg få noen valper med galskapen til ChaBlis, den sinnsyke farta og fantastiske søkslysten. Quinny er en mer komplett hund, men mye mer konsentrasjon og fokus enn ChaBlis. Hadde jeg visst det for ti år siden, så hadde jeg ikke trodd det var mulig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s