Bronsejenta!


Ronja har tatt bronsemerket – NKK’s Apellmerke i Bronse idag!!

Og for en innsats! Hun fikk 154,5 av 180 mulige. Det er utrolig bra når man tar i betraktning at hun ikke kunne ‘sitt’ engang da vi fikk henne i november. Hun har levd sitt første år av livet på Kennel, der fokuset var litt andre steder enn på lydighetstrening. Men hun har tydeligvis fått en trygg oppvekst hos Ann Lisbet på Kennel Tumblescot. Se her hva denne flinke bikkja har fått til idag:

Kun en poengsum på 7,5p og det var helhetsinntrykket og skyldes hundefører’ns slepphendte omgang med å si at han var klar uten at hunden egentlig var det (hundeførern var ikke meg altså men samboer’n…..). Ellers haglet det med 9’ere! 2 x 8, 1 x 8,5, 1 x 9, og 2 x 9,5!!! Jeg tenker at det er ikke så mye denna frøkna trenger av trening før vi kan si Klasse 1 neeesteee!

Hun har slått broder’n med maaaange poeng på Brinsemerket og viser stor glede i ringen – i motsetning til Emil som synes LP er noe langdryge greier. Begge søsknene synes det er morro å lære, men Emil har til nå vært litt for flink til å finne egne løsninger. Foreksempel så velger han heller å kikke på tispene enn å hoppe hinder.

Én kommentar til “Bronsejenta!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s