Rekruttlag!


Hurrahurra. Vi greide å kapre en plass på NBF sitt Rekruttlag! Opprinnelig var dette laget for de som allerede hadde startet i klasse C og siktet mot NM…. Men så fikk de ikke så mange søkere og dermed ble det åpnet for at vi vanlige dødelige også kunne søke. Så nå er vi i runderingsgruppa sammen med en Rottweiler, en Schæfer, en Border Collie og en Jaktlabrador… Første samling er til helgen. Så jeg er veldig spent! Jeg VET jo at Emil liker konseptet – finne folk i skog – men jeg må jo innrømme at feltsøk ikke helt er hans glansnummer. Terriern er nemlig ikke så inmari ivrig etter å finne sandaler og lommebøker i skauen.. Men alt kan læres – og vi har fått en veldig flink lærer nå da så….. Vi får ha alle fire ører åpne, tenker nå jeg.

Håper jo at Emil kan bli så flink at vi kan konkurrere etterhvert. Det er jo så morsomt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s