Vi er igang!


Idag har det vært Total Hvile i heimen her. Bare litt grusom behandling hos Naprapat og en runde med rådyrjakt i nærområdet. Hundene har vært på trening to dager på rad og jeg har startet på Elixia Light Club, noe som tar på alle og enhver. Jeg skal trene og spise meg ned endel kilo og vi skal få deltatt på litt konkurranser.

Så nå skal det være mer struktur i hverdagen… Er det mulig da? Hehe.

Til helgen er det RallyLydighetsstevne i Drammen Hundepark. Vi var med for et år siden og da manglet vi sure tre poeng på opprykk, så det er mulig å ønske seg de tre ekstra denne gangen. Men nå har vi ikke trent så mye på de spesielle Rally øvelsene, så mye kan skje. Rally Lydighet er en hyggelig ting. Man går en løype med hunden og gjør det som står på skilt man møter underveis. Jeg tenker at det er en OK start på konkurransesesongen. For det er jo ikke til å stikke under en stol at det har skjedd mye rart i konkurranser før :0

Ronja og sambo skal og være med.

Nå er Emil eldre, vi har trent med andre metoder og starter på ny frisk! På tirsdager er det konkurransekurs med Renate i Hundeparken og da trener vi på nettopp det vi trenger. Mange hunder trener sammen, være i ro i bånd inntil veggen, fremmede hunder passerer – og ja i tillegg er det terping på de øvelsene vi ikke helt har på stell. Og det hmf.. er vel noen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s