No Limit Airedale


Da har vi kommet litt i gang med treninga til redningshund. Har tatt opp tråden igjen etter å ha lagt alle de planene på hylla i IMG_3439mangel av treningsmiljø. Litt vekselsbruk blir det nå i starten for jeg har lyst til å starte litt i brukskonkurranser nå på våren. Etter tips fra Chatrine havnet vi i NRO – Norsk Redningshund Organisasjon. Her ble vi veldig godt tatt imot og det som var spesielt moro var at lederen der, Bjørn Isaksen hadde sett Airedale i aksjon i den Sveitsiske redningstjenesten. Så vi slipper å sloss mot skepsis til rasen og slipper å måtte bevise en hel del før vi blir ‘trodd’.

Dette er noe ChaBlis er født for! Det ligger helt naturlig for henne å søke systematisk gjennom et skog eller et område. Og hun samarbeider fint med meg og dekker (stort sett) det området jeg vil. Klart at om hun har noe i nesa, så er jeg ikke verdt skoa jeg går i engang – men sånn skal det også være. Da jobber hun seg ferdig før hun kommer til meg i en rasende fart og melder om funn.

Hun holder samme tempo hele tiden, jobber fort og konsentrert og viser med hele seg når hun har ferten av noe.

Vi filma litt forrige helg. Dette er fra industrisøk på et stort område der det befinner seg utrangerte kjøretøy, lagre med ymse innhold og kort sagt mange gjemmesteder å krype inni. Vi la ut tre figuranter og jeg visste ikke hvor de var. Men hva spiller det for rolle? Jeg har jo No-Limit-Airedale!

ChaBlis finner folk

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s