Trene, trene den som god ChaBlis skal bli….


Spiser alt, veldig glad i barn.
Spiser alt, veldig glad i barn.

Nå har vi kommet ganske langt med lydigheten. Kanskje har det gått litt fort ? Joda jeg har nok slurva litt, men heller det enn å vente med å starte. Det å starte er en trening i seg selv. Vi har startet et par ganger i LP3 uten å helt hatt så mye der å gjøre…. Ny start nå neste uke. OM de viktige tingene er på plass.  For nå må det gjøres ordentlig føler jeg. Ellers utgår det.

I helgen var det kurs med Odd J Eide igjen. En jeg lærer veldig mye av og ofte er på kurs med. Jeg har sluttet å fly på kurs til forskjellige instruktører hele tiden for nå er vi kommet dit at jeg vet en del om hva som fungerer og hvertfall hva som ikke fungerer. Foten har vært ganske pyton å trene på. Joda ivrig hund, men det får da være måte på. Styr og stell og pip og hopp. Som Odd Jøran sier; ‘Hun lekker i begge ender.’ Og nei, hun er ikke dårlig i magen 😉 Energien lekker ut av munnen iform av lyd eller heftig pesing og den lekker ut i beina iform av hopp og tripp. Dette må samles!

Liten video som viser ganske godt hva vi jobber med. Og litt om innsitter på slutten.

http://youtu.be/kqWUwNEgDxw

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s