Fotoshoot!


Mens vi venter på Godot, hadde jeg nærsagt…Jeg venter på mindre belegg på bakken! Nå er det sånn ute at det enten er blank is, regnvær eller sørpe eller veldig kram og myk snø her i Drammen. Jeg må jo sørge for å holde mine tre i form – ja og kanskje meg selv og.  Selv om ChaBlis og tidvis Emil styrter rundt i en vill fart på tur, så blir det ikke det samme som å gå en ordentlig skitur der de får trekke litt eller blir nødt til å følge i mitt tempo over tid. Jeg har forsøkt i flere dager nå å dra avsted med forskjellig utstyr.; Kickbike – næsj… blank is og dyp sørpe.. Kickspark: blank is, kram snø og dyp sørpe.. kommer ikke fremover og får ikke holdt stø kurs… Ski; haha!

Neidaså . da er det duket for andre sysler som å gå på beina, trene lydighet og felt og sånn ute.. Jeg er så heldig å ha en venninne med et kjempebra fotoapparat. Hun er ganske god på å ta bilder også og det er en bra match. Her er resultatene fra en tur til Årbogen. Foto: Janne W. Kristiansen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s