Streng PT idag


ChaBlis har egen PT, egen fysioterapeut og egen laseroperatør. Pga at jeg har fått jobb og fordi vi har vært mye bortreist har vi ikke vært på sjekk hos CoolDog Katja Petrell på over en måned. Det er altfor sjeldent! En sånn spinnvill bikkje som ChaBlis må vedlikeholdes. Alle sportsbiler får jevnlig service…. 

Jeg var ekstra spent idag fordi at vi skulle opp til to prøver med NRH imorgen; A prøve rundering og A prøve spor. Det er step en og to av tre gjenstående prøver før hun er ferdig utdannet Redningshund NRH og kan begynne å gjøre nytte for seg ved å lete etter forsvunne folk.

Men idag satte Katja foten ned og syns ikke det var noen god ide å rundere 800 meter imorgen dessverre. The Dyhr var stiv i begge lår (!). Ups – hvordan skjedde det?

Så da blir det heller intensiv oppmyking og behandling imorgen og mandag før vi reiser til Sølen for en ukes trening. Også melder vi oss på en ny prøve om noen uker igjen. Ingen skade skjedd.

‘-Hmmm…. Kjennes stivt ut her!… Hmm.. fram med laseren!… Hmm… Ordne nytt treningsprogram.’ De neste tre dagene vil nok by på mye kna og dra for ChaBlis.

 

Én kommentar til “Streng PT idag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s