Svipptur til Sølen


Vel hjemme etter en uke på galeien på Nord – vestlandet for familien Glum, måtte jeg jobbe litt. Jeg har vært så heldig å få jobb må vite! Selv om sterke krefter i form av tidligere leder har gjort sitt for å legge pinner i kors for meg under referansesamtale, så finnes det heldigvis ledere der ute som  tenker med topplokket og legger sammen 1 og 1..  Jeg kjører opplæringsturer på godstog i sommer og det er lagt opp sånn at det er ca fire turer i slengen, ofte med både overnatting og nattarbeid. Da får jeg også lov å dra på tur mellom ‘slagene’. Et kurs på jobben ble avlyst rett før Norsk Brukshundsportsforbund sitt Sølen – kurs startet, så da ble jeg bare en dag forsinket istedenfor tre og dura dermed oppover tidlig tirsdag morgen. 

Vi måtte og kjapt innom CoolDog Katja Petrell og sjekke noen mystiske stive lår hos The Dyhr… Noe hadde skjedd og vi satt inn støtet med intensivbehandlinger.  Og vips var hun tryllet skadefri og klar for noen dager til med trening.                                                                  Mer om behandlingene til Katja her: Streng PT

Liiitt trang i øya ved oppmøte Sølen camping klokka 09:00 på tirsdagen. Dro hjemmefra 04:20..

20160712_043936Vi kom på en kanongruppe med arbeidsvillige bikkjer og damer. Og med instruktør Hilde Nordli i spissen som instruktør ble dette en effektiv og givende uke. Her er man ute i terrenget og tråkker kl 09:02…og lunsjen spises  somregel ikke før på ettermiddagen… og jeg må bryte sammen og tilstå at jeg ikke heeeelt alltid rakk den tråkkinga. For det skjer ting om morgenen i en campingvogn… Doen blir full eller vannet tomt eller – vet dere hva som skjedde meg? Helt plutselig og umotivert var det kaffe overalt! Boksen spratt helt av seg selv ut av skapet (nesten da). Rett før jeg ringte Åndenes makt vettu’.

En annen kveld kjørte vi oss vekk på jakt etter tur og badested. Kanskje ikke den kuleste kvelden for hundene som jo tilbringer svært mye tid i bilen som det er. Men vi møtte denne gjengen da:

20160721_101235

20160717_141039

 

Vi fikk trent på mange viktige ting og jeg hadde faktisk også besøk av tre stykker på en gang i vogna! De som har sett vogna vet at det er ganske godt gjordt:

 

 

 

Men høydepunktet i uka var utvilsomt at vi vant apport – konkurransen! En ganske stor, firkanta plastkanne uten hank skulle apporteres ca 30 meter. For Chatrine, Silje og meg fra lag 7 kom dette som julaften på kjærring får’n si!

Film fra apportkonkurransen – klikk her

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s