Stakars Emil.


Jeg er så utrolig glad for å ha Katja Petrell og CoolDog i nærheten! Nå har Emil fått laserbehandling annenhver dag, noe som forhåpentligvis kan hjelpe benet til Emil med å gro. KKorsbåndoperasjonn så ut til å ha gått greit – en stund. Helt til jeg ikke var flink nok til å holde han i ro.. 

Om noen saget benet hans i to for to uker siden så bryr det ikke han stort for å si det sånn. Og når naboens håndtverkere  hadde åpnet porten inn til hagen vår, så var det fritt fram for Emilsen på kattejakt… 

Han har fått gjort en TPLO – operasjon. Dvs at øverste del av leggbenet er saget over og satt på plass igjen i en litt annen vinkel slik at ikke korsbånd blir nødvendig. Herligheten blir så festet med en metallplate og seks skruer. Emil har gjort ettellerannet på den turen i hagen sånn at to skruer har løsnet og øverste del av leggbenet har fått seg en sprekk.. Det vil si at det hele er litt lealaust og at han i praksis går med et åpent brudd.

Og alt det der er min feil. Jeg er jo en kron idiot som ikke greier å holde styr på Emil. Han skulle ikke løpe løs.Han skulle ikke vært i nærheten av den åpne porten.

Emil er blitt 7 år og det er altfor tidlig å miste han nå. Så nå har vi innført strengt regime med bur i stua og alltid bånd ute. Krysser fingrene for at bruddet kan gro på den måten og at vi slipper å reoperere eller evt amputere. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s