Korsbåndkongen var ikke i Paradis


Litt ekstra kos på Emil idag. I morgen må han atter en gang inn til operasjon. For snart to mnd siden røyk korsbånd på ben nr 2. Det ble operert og klok av skade fra et år siden og det andre benet, passet jeg på han som en smed. Det så ut til å gå ganske så bra. Helt til for noen uker siden..

Da oppdager de på Røyken Dyreklinikk at han går dårligere enn forventet i vanntredemølla. Røntgen hos Anicura Drammen viser at det inn- opererte korsbåndet er for slakt. Enten har det røket eller noe annet har skjedd.

Å erremulig? Etter å ha træla noe alvåårlig etter at to skruer røyk etter tplo ifjor, skulle det vel gå an at noe gikk knirkefritt iår? Oddsene for at en Tightrope ryker så fort er utrolig små. Men Emil The Cairn fikser hva det skal være han!

3 kommentarer til “Korsbåndkongen var ikke i Paradis

 1. Hei, min Lukas ble operert for korsbåndskade i juni. Jeg er skrekkslagen ved tanken på at han muligens må gjennom det en gang til, med det andre bakbeinet. Håper det går bra med Emil! God rehab og god jul til dere! Hilsen Grete og Lukas i Trondheim.

  Liker

  1. Takk 🙂 nå fikk han vondt i helgen og sjekk idag viser at crp har steget:( så jeg er og skrekkslagen.. Antibiotika er satt igang men vil det ta det da? Infeksjon i ledd der noe er satt inn er kritisk.

   Liker

   1. Ååå, jeg krysser alt jeg har for at det skal gå fint! Lukas ser bra ut per i dag, han fylte forresten åtte år på torsdag så disse gutta våre er like gamle også.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s