Quinny 5 måneder


Grattis lille BabyHund! Quinny er fem måneder idag og har nå bodd i Norge i en og en halv måned. Allerede før hun ble registrert som norsk hund hos NKK, rakk hun å bli lagt merke til. Mye er på gang for lillehund i disse dager, det er sikkert. At det var utstilling hun skulle utmerke seg på aller først, var veldig uventet. 

img_20190305_092832801601998019125511.jpg
BIR valp med HP to dager på rad i Letohallen forrige helg. (Oversatt: Best i rasen valp med hederspris)

Jeg meldte på NMHK sin utstilling i valpeklassen bare for morro skyld. For det er finfin trening i å omgåes andre hunder uten å forvente å leke eller stresse med dem. En stor idrettshall har mye lyd og lys og inntrykk. Så det var målet vårt for å dra på valpeshow. Quinny er kjøpt og avlet for å bli brukshund, ikke utstillingshund. Men har aldri tenkt at det skader å stikke innom noen utstillinger innimellom. Skulle hun bli så bra at hun blir avlshund, må vi hvertfall ha noen eksteriøsmeritter også.

Stor var overraskelsen da bikkjedyret dro hjem Best i Rasen – valp med flotte kritikker begge dager, og i tillegg også fikk Hederspris. Hun greide fint å stå stille, takket være at vi har jobbet intenst med omvendt lokking. Men å gå rett frem i dette rare utstillingsbåndet, se det var ikke fullt så lett. Vi trener jo på å gå fot ved siden av meg og spise pølse. Så.. det ble litt kaos. Det så vi i gruppefinalen, at gåinga hennes har potensiale for å si det mildt. Så vi gikk ikke videre der men vet hva vi har å trene på.

Flotte kritikker begge dager, gjør jo at jeg tenker vi skal trene litt på å gå bedre også ta en reprise på dette.

Morro var det at kennelsøster Vipps, Rose Fee von Erikson, og eier Nina Syvertsen var med. HP også på Vipps på søndag.

cof

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s