Emil og bena: Friskmeldt gutt!


Etter å ha gått gjennom sin 4. operasjon på høyre ben i forbindelse med korsbåndskaden sin, er endelig Emil for frisk å regne! Etter en Tightrope der ene ankeret løsna, en Tightrope der det ble borra ny kanal og som endte med infeksjon og antibiotika, og enda en operasjon for å fjerne implantatet som var infisert, så tok jeg til vettet og sendte han til en av de flinkeste i Norge – Jaerning og Haaland på Anicura Oslo. Han ble operert 2.10. og i dag, to måneder siden viser røntgenbildene at det er så godt som grodd! 

flashmul

Ganske mirakuløst. Vi har tatt opptreninga på alvor, holdt han under kontroll og økt successivt trening. Også drevet med vanntredemølle og massasje siste måneden. Men jeg tror at det at han har fått skikkelig for, i form av VOM og i perioder Virbac Weight Loss & Diabetes,   samt ganske så mye tilskudd er endel av det som gjorde at det endte som det gjorde.

Jeg har i flere år pøst på med kosttilskudd, til manges forlystelse. ‘For noe tull og gud så dyrt,’ har flere sagt. Men – skal se at nettopp det er det som har hjulpet Emil gjennom denne tøffe tiden? Han får hver dag dette:

SENIOR fra Norsk Dyrehelse , som i tillegg til Glukosamin også inneholder  DSF1904aGlukosaminsulfat 2kcl, Metylsulfonylmetan, Kondroitinsulfat, frystorket pulver fra Grønnleppe mussling, Spirulina alger, L-arginin, Kalciumakorbat (C-vitamin), Mangan.

39337a8ac8e0eef93ab76e5f3477c998-imageLitt forskjellige typer oljeblandinger: En bra en fra CoolDog med Omega3, 6 og 9 og en som heter Hokamix skin & shine olje fra Waggytail . 

Han har og fått ren D3 olje i disse to månedene ved siden av. Noe jeg fikk tips av Kristin på Logreklinikken om å gi.

Her er bildet fra 2.12. (til venstre) sammenliknet med det fra 2.10.: Vi ser hvor mye som har grodd på av solid bein på bare to måneder. Det er ganske imponerende av en 10 år gammel hund!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s