Quinny i vinden: Opprykk til LP2


Hyggelig opplevelse i helgen i Drammen hundepark. Gjort noe det har vært lite av på lenge: starta i lydighet. Nå er det ikke sånn at vi skal drive med 1000 ting igjen, som jeg gjorde med ChaBlis.. Quinny skal fremdeles fokusere mest på IGP. Meeen det er lydighet også der, og lydighet har vært det vi har slitt mest med.

Quinny er litt annerledes enn ChaBlis. Mens ChaBlis går mest for sin egen opplevelse, og i håpet om en ball eller kong, så har jeg inntrykk av at Quinny også går lydighet av en sosial grunn. Fordi hun syns det er gøy å gjøre ting med meg. Det henger sammen med de mentaltestene vi har gjort, og hvordan hun oppleves privat. Hun er mye mer sosial og sjekker inn rett som det er for å få kontakt. Men jeg må øve meg litt på hvordan bruke dette på konkurranser. For det er lett å gå i ‘vanefella’.

For mens ChaBlis alltid har gitt beng i både dommer og publikum, så er Quinny i overkant sosial og faller lett for fristelsen å sjekke dem ut.

Så derfor starta vi begge dager i LP1 Drammen i helga og det passa jo bra siden det var minus snørrogførti grader ute.

Første dagen gikk det bedre enn sist, og det er positivt bare det, men – det ble for mye surr med småting, som oppsitt, holdter i foten, innkomster – alt det der. Vi kom oss gjennom uten nuller og fikk dermed NKK sølvmerket, men …det er ikke så god følelse å ikke ha tatt ut hele potensialet til Quinny. Så det bar da hjem og jobbe litt med en plan for en bedre morgendag.

Og en mye bedre dag ble det! Da satt endel av det som ikke satt dagen før, men fremdeles er det jo litt surr å rydde i.. Uansett gøy med opprykk til en høyere klasse med mer variasjon og mye morsommere øvelser. Nå får vi se når parring osv blir med Quinny – men vi skal nok få starta også i LP2 og tilogmed få rykka opp. For det er jo alltid målet vårt; Opp og fram!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s