ChaBlis: Bruksterrier nr 2 i Sverige!


Hyggelig melding ikveld: ChaBlis – snart 10 år – og sånn egentlig ikke aktiv brukskonkurransehund mer – havnet på andreplass i SvTek (Svenske Terrierklubben) sin ‘Årets Bruksterrier’ – liste. På førsteplass står det og en Airedale Terrier – Elza – også fra tyske brukslinjer.

Vi hadde jo ikke tenkt å starte særlig mye mer i bruks, ChaBlis og jeg. Likevel så slang innom to Elitspor i Sverige på våren ifjor. Ikke hadde vi trent noe særlig heller. Ene gangen var hun stand in for Quinny, som ble bitt av hoggorm. Siste årets RIK spor trening med lav fart og høy nøyaktighet, har gjort at hun er blitt enda bedre i spor. God felthund har hun alltid vært.

Så sporet og feltet gikk overraskende bra. Og lydigheten sånn som den pleier – litt mindre bra. Lyd og stress og litt misforståelser. Bla. så ramlet hun ned fra en kjempeglatt stige som attpåtil sto i motlys. Men det holdt til godkjent det! https://terrierklubben.se/resultat/arets-bruksterrier-2022/

Så utrolig gøy at min snart ti år gamle maskin, egentlig ikke er klar for pensjonist tilværelsen enda.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s