Lærerik svenskeuke


Da er en uke av ferien over. Den ble tilbrakt i Sverige. Sjeldent jeg har lært så mye på så kort tid.. Ikke kjøpt en eneste kvotevin og kun et par kyllingbryst og koteletter. Shopping var da heller ikke målet denne gangen.

Røde stugor i solnedgang..

Vært en uke på Kronbacken rett ved Karlstad på lydighetskurs hos Heidi Billkvam. Jeg  var i utgangspunktet skeptisk til om jeg skulle dra, siden Emil viste tegn til å være drittlei sånn trening. Men som uka skred frem, kom en ivrig Emilsen etterhvert også fram fra skjul. Vi fikk hjelp til å videreutvikle metodene jeg tidligere har lært av Heidi B., samtidig som det ble pirket kraftig på ‘attityden’ min. Det er klart at når jeg har trent i sinnsykt lang tid på feks momentet stå under marsj, så er det klart man blir litt lei når det ikke funker..

Så vi har da bodd i røda stugor og hatt undervisning på dagtid. Det var hele ti deltakere, og alle fikk sine 2×20 min hver dag samt litt kveldsteori. Alt forgikk på samme sted – kjempegreit om man skulle hente seg noe i hytta eller gå på do 🙂 Kveldene var til fri disp, og jeg har tilogmed jogget! Ikke at det var et Syn for Guder, men det er da en start. En start på å planlegge innkjøp av nye sko og ta enda en tur til fysioterapeuten med Plantarfascitten.

Jeg var så heldig at Anna var med på kurset med sin malle Fima. Anna hadde hatt Cairn før, som faktisk gikk i LP3, så hun var glødende interessert i Emil sine bravader og vi ble filmet! Så greit å ha med så mye info hjem.

Jeg har redigert filmene og lagt de ut på You Tube, men har og tatt vare på råfilmen, da den inneholder mange kommentarer jeg vil ta vare på. Jobber med å få dem ut også.

YouTube klippene finnes her:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s