Trent litt igjen da..


Forrige uke fikk jeg Gunnar til å filme nesten hele LP1 programmet. Søndag er det tid for offisiell start i Bø så det er igrunn på tide å ha ting på stell nå. Hun er ikke et år enda og har ingen rutine og har i tillegg en hundefører med bomull i hodet innimellom, så ting skjer. Det har gått fint i de to uoff. konkurransene vi har gått, bortsett fra at det vi bomma på den ene dagen, gikk greit andre dagen etc. Sånn blir det bare når øvelsene er så ferske.

På videoen her gikk det meste bra, bortsett fra en aldri så liten satsefeil.. Litt mer trening der så ordner det seg nok. Det blir og litt pendling i lineføring/fvf og det er jo en øvelse man egentlig aldri får bra nok.

LP 1 trening – en fin dag i Hundeparken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s