Quinny trener: Søkstrening


Quinny har tidligere vært på søk i bygg, så i forrige uke forsøkte vi å dra på runderingstrening i skogen. Men siden det er mars og det er Norge, så kom vi aldri så langt som til barmark. Etter den tredje havarerte traileren på motorveien, og etter at tåke i tillegg til sludd hadde satt inn, så valgte vi å gjøre om skogstrening til industrisøk og fant et industriområde på veien. 

Løsbittlevering innendørs har gått utrolig lett, så nå var det klart for å sette leveringa inn i system. 

Kennelsøster og enslags halvsøster til ChaBlis var også med. Og jeg må jo si jeg er skrekkelig impregnert over disse to småttisene! Her løpes det uten påvirkning, det hentes løsbitt og det bæres helt inn! Takket være target treninga denne uka, så er forståelsen for konseptet ‘levere i hånd’ så absolutt tilstede. Vi har ikke ‘sitt foran meg og se på meg med greia i munnen til jeg sier noe annet’ på plass enda, men det blir ikke noe problem å få til siden med targettrening i boks, tenker jeg.

Tenker vi skulle gått litt mer spor nå snart, men dette snøopplegget vi fortiden blir servert her i gamle Gnore, duger jo ikke til sportrening.

Klikk HER og se film fra industrisøk.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s