Jomfruprøven..


Trene treneDa har vi drevet med lydighetstrening en stund. Litt sånn på privat basis med litt forskjellige folk, litt kurs, litt med Asker Hundeklubb og kanskje mest med Hund i Sentrum.

I helgen har vi vært på kurs med Siv Svendsen – Amokk Hundeskole. Vi jobbet mye med øvelsene til Bronsemerkeprøven vi hadde i går. Flott kurs der vi fikk velge hva vi trengte hjelp til. Det kritiske punkt er stå under marsj. Ikke lett for frøkna å forstå at hun skal bli stående når jeg går.. Det fungerer muligens 1 av 15 ganger, men det var ikke gang nr 15 på prøven..

En annen ting var at det var blitt rim på bakken. Dette har ikke ChaBlis sett før og i tillegg var det ganske kaldt. Jeg har tidligere synes det er patetisk å skylde på underlaget, men må nok bite i meg de ordene og bruke samme unnskyldning selv. Så…. enkeltdekken som jeg var så trygg på, ble brutt 12 sekunder før tiden var ute :0 Ere muuuuulig????

Alt i alt så gikk det ganske så bra, men vi sto ikke da. Litt rusk her og der ja. Det største problemet tror jeg var at hun ble usikker på hva som skjedde siden det ikke kom noen belønning uansett hva hun gjorde. Jeg var ikke så flink til å være tydelig med det mellom øvelsene og jeg har heller ikke rukket å trappe ned på belønningene underveis på treninga. Så hun peip og stressa litt. Men falt aldri helt ut. Men – så hadde jeg ingen forventninger og vi hadde ikke trent spesielt lenge da.

Se film her : Moooovietime!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s