Grustak i solnedgang


Lav sol i november. Ganske mange flere varmegrader enn i går. Øvre Hoen grustak ligger der som et hull i naturen. Mennesker rundtomkring i grusen. Mennesker hengende etter hunder i gule tråder. Pinner og røde flagg.. En av dem trenger utvilsomt å klippe seg. En annen av dem burde ha lært seg veien tilbake igjen.

Hæ?

Ja?! En flott dag med grusspor i grustaket vel. ChaBlis plukket sånn cirka alle pinnene for aller første gang og det var ikke tvil om at hun skjønte hva det dreide seg om. Vi har da knekt koden som jeg har grublet på en aldri så liten stund. Ingenting er som å tyne arbeidshemmeligheter ut av Ann 😉 Har så vidt begynt å jobbe med dekkmarkering også og jeg tror ikke det drøyer så lenge før det sitter..

Dagen ble da avsluttet i Nydalen på kurs med Kim og Hege. Fikk lagt siste strategi for å få inn øvelsene til Bronsemerkeprøven om to uker. Det er lov å håpe at det funker. Funker det ikke så vet jeg hvertfall hva som ikke funker.

Foto: Ann Riise

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s