Det går så bra!


Nå som ChaBlis har fylt ett år ser jeg virkelig hvordan evnene hennes  – som jeg forsåvidt har sett hele tiden – utvikler seg i galopperende fart. Hun gjør ting jeg bare har drømt om og lest om og aldri fått til med han stakkars andre her. Emil er fremdeles en søt hund og sånn, men jeg ser jo til fulle hva som rett og slett ikke bor i han. ‘Hund er ikke hund, samma det vel’. Jeg har jo forsøkt å trene han på samme måten som jeg nå gjør med ChaBlis… Og – ChaBlis er jo allerede kommet mye lengre enn han noen sinne kan drømme om å komme. Hehe – nå tror jeg ikke han drømmer noe særlig om å komme så fantastisk langt da. Han er fornøyd når han kan være Tjuren Ferdinand og lukte på tispene og krangle litt med hannene og kanskje strekke seg til litt spor og bittelitt rally eller lydighetstrening en gang i skuddåret.

IMG_4386ChaBlis og jeg har trent med Norsk Redningshund Organisasjon – NRO en stund nå, og det er så moro å se hvordan hun veksler mellom full speed og endamere speed. Søker systematisk og finner – alltid. Det er ikke den personen i skauen eller på byggeplass som får ligge igjen ifred når hun får flydd rundt der altså.

Nå som jeg har vært mye hjemme en stund så har jeg trent en del på dagtid alene og jeg har filmet en dag som var særdeles vellykka. Del 1 er søk på jorde. Jeg la ut mange ting over et ganske stort område på et stubbjorde og lot henne jobbe ivei. Hun kom spurtende inn med alt, unntatt en plastboks. Skjønner ikke hvor det ble av den menmen. Del 2 er et ganske langt spor – ca 700m, men det er kun små deler av det som er filmet. De som har sett henne gå spor vet at det ikke er særlig lett å filme samtidig. Så det er kun de rolige partiene som kom med her.

I LOVE MY DOG 😉      Trykk her:  http://youtu.be/037–jz-d0Q for FilmTajm!

.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s