Rusk i maskineriet


ChaBlis er sånn egentlig en frisk og rask hund. Svært rask…. Litt for rask eller? Det er bare sånne rare ting som skjer med denne bjefferten. Vi får ikke et vanlig flåttbitt eller en kennelhoste eller ørebetennelse… Neida, vi får strekk i tå og gressfrø i øyekanalen.

Strekk i tåa fikk hun på en mystifistisk måte når hun løp ned trappa hjemme. 5 trappetrinn. Hatt samme trapp i tre år. Så nå er det strømbehandling på en stiv sene i låret. Det går helt sikkert fint, er bare så kjedelig – og egentlig håpløst – å holde henne noenlunde rolig.

Men – i hele år har hun hatt noe vi trodde var øyekatarr. Forsøkt forskjellige medisiner og ingenting har hjulpet. Så viser det seg at tårekanalen er tett og at det kommer verk ut derfra.

Idag ble den ‘blåst ren’av veterinær Gro Hegg ved Lier Dyreklinikk. Ingen enkel jobb, for det var mye ‘gugge’ inni der som skulle ut. Kjempebra jobba av Gro for tilslutt kom to idiotiske, små gressfrø tilsyne. De var begge mellom 1 og 2 mm lange!  De hadde campert inni den Airedalske tårekanalen i hele 2016…..

Vi har jo trent endel på veggdyrsøk i det siste og det første som slo meg var at det kunne være det. Men det ser veldig ut som gressfrø altså.. De har den fargen.

Så nå håper vi på at kanalen holder seg fri for saker og ting. Her er seansen foreviget.

DSC_0849DSC_0855 1

DSC_0859
Slukøra type!
DSC_0860
Høhø… ble litt svimmel og rar, gitt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s