De gærne får det godt


DSC_0034Ja, jeg har en gæren hund som har vært i mange skumle situasjoner. Hun hoppet ut fra et tak og to etasjer ned på snøen; Ristet seg og fortsatte å lete etter ballen sin. Hun styrtet utfor et to etappers stup  og rett i vannet på tur fordi kongen spratt utfor. Hun har tatt mange kolbøtter på vei inn med bittet i runderinga og for ikke å snakke om da hun fikk skrubbsår ‘der bak’ etter lek med ball på asfalt. Jeg var jo sikker på at det var indre blødninger. Så viste det seg at bikkja hadde dratt baken langs asfalten når hun bremsa etter å ha fått fanget ballen i munnen. Men at hun skulle pådra seg en seriøs strekk/vridning ved å styrte ut av inngangsdøra, se den hadde jeg ikke forventet.  

Tidlig i mars hadde vi vært på tur med kicksparken. Ikke så langt, men det ble en del trekking på frøkna da. Da jeg kommer hjem utpå kvelden, og hun da sikkert har ligget og sovet, styrter hun ut av døra i pur glede. Jeg går inn, hun fortsetter ut… Jeg hører et høyt pip, og hun kommer inn med benet trukket opp. Med min krisemaksimeringsfokus så ser det ut som enten korsbånd eller patella luksasjon.

Men det er ingenting å se på røntgen eller ved undersøkelse i sedert tilstand. Hva som er sikkert er at hun har veldig vondt og at det kan tyde på at en sene som er festet i en tå er strukket.

Sånne gærne vesener må ha helsepersonell i nær omkrets, og vi er jo flittige kunder hos CoolDog Katja Petrell og hos Kristin Halle sin Logreklinikk. I tillegg har vi et godt forhold til Lier Dyreklinikk der vi er innom titt og stadig.

En flink fotograf bør og enhver hund ha i sin omgangskrets, og det har vi også. Janne W. Kristiansen var med og tok noen bilder på behandling hos CoolDog Katja Petrell for noen uker siden. Her ble hun knadd og strukket og fikk elektroterapi.

Nå har hun og fått knekt opp  litt låsninger hos Kristin Halle og alt ser veldig bra ut. Litt øm og stiv i korsryggen nå bare. Den værste villmannsløpinga må vente litt til, så runderingskonkurransen neste helg måtte vi melde avbud fra. Men det blir mye spor nå da. Og det ser ut til at The Dyhr syns er en svært grei ting.

Her er koselige bilder tatt av Janne W. Kristiansen:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s