Dag 2 i vanntredemølla


I går var vi igjen hos Katja på CoolDog. Vanntredemølle sto igjen på programmet, denne gangen gikk hun store deler av tiden med mansjetter på. Vi hadde en hard dag dagen før der igjen, så ChaBlis fikk og en gjennomgang av muskulaturen sin med fokus på de utsatte områdene; siden av rygg/korsrygg, men også mer sære områder som håndledd, nakke, bryst etc. Det er godt å se at muskulaturen vokser til der skaden var i vinter. Hun viser nå ingen symptomer mer. 

Alle foto: Janne W. Kristiansen

Dagen før igår var vi på lang tur i skogen etter orienteringsposter. Mesteparten av turen foregikk utenfor allfarvei, da vi for det meste gikk på kompasskurs. Vi avsluttet så turen med svømming med mansjetter i Hvalsdammen. Jeg kaster små pinner i vannet som hun søker etter, dette for å holde henne gående lenger. Det er altså ikke et mål at hun skal opp på land mellom hver pinne hun finner, men svømme fra pinne til pinne. Innimellom må hun imidlertid opp for å ‘tømme munnen’. Alt skal inn må vite. Det var litt i overkant kaldt i vannet, så da hun begynte å skjelve litt for mye avbrøt vi svømminga. Der er jo vanntredemølla helt fantastisk! Alltid rett temperatur.

FF6A5289Igår fikk Katja kikket litt på bevegelsesmønsteret til ChaBlis. Hun er litt rett i bakbeinsvinklene, noe som igjen fører til at hun blir litt høyere bak og dermed pådrar seg en liten bøy i korsryggen. Når man i tillegg vet at dette dyrets normalgange er galopp, tenker vi at vi må trene musklene på siden av korsryggen i skritt og trav og trene henne på å gå lengre sted (skritte ordentlig ut) bak. Alt dette gjør vi i tredemølla og jeg tenker og at jeg må få det til med kickbike etterhvert.

Liten bildekavalkade:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s