En laser i uka…


…keeps the doctor away.. eller noe sånt. 20160526_175922Mirakelmaskinen laser har vært i aksjon på ChaBlis sine lår nok en gang. Etter en uke med Norske Redningshunder i Kongsvinger dro vi innom CoolDog Katja Petrell for å sjekke kroppen til The Dyhr.

20160810_185116Denne uka hadde vi bestått ‘ukas Arbeid A’, en omfattende test på om ChaBlis og jeg egner oss i redningstjenesten. (Mer om det i en senere blogg.) Det har vært mye løping, frisøk og spor og det har vært generelt press på oss hele uka. Så det er ikke rart at ChaBlis var litt stiv i låra.

Men det fikser lasermaskinen til Katja på et blunk! Den reparerer små skader og myker opp muskulaturen, slik at hun ikke pådrar seg verre ting fremover. Denne gangen var Katja svært fornøyd med både vekta, muskelsettingen og fettprosenten på bikkja mi. Musklene var heller ikke så stive som de pleier å være og ryggen var fin og ganske rett.

Katjaplakat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s