Familiehunden Emilsen på halter’n


20160909_133201Da var det Emilsen sin tur til å trenge hjelp av Katja Petrell på CoolDog. Han kom plutselig inn fra jordet og haltet! Og det ville ikke gi seg. Da er det veldig greit med serviceavtale på frk storehund. På spørsmål om Katja kunne ta en titt, fikk vi en ekspress time.

Etter nøye undersøkelser finner Katja ut at Emilsen har pådratt seg en kraftig låsning nedover hele siden av ryggen og muligens i bekkenet. Det er derfor han ikke tråkker ned på venstre ben. Det er store muligheter for at han er blitt torpedert av ChaBlis under løping på jordet. Etter endel massasje og litt laser, slapp det verste, men vi må nå en tur til kiropraktor for å rette opp skaden.

Emil har og fått streng beskjed om at han er for tykk og må jobbe mer om han skal oppnå matchvekt og dermed få Høstkroppen 2016…

20160909_133233

Emil har vært ganske bra hele helgen, men løp litt for mye i skogen nå og halter litt igjen. Nytt besøk hos Katja imorgen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s