Haltegutten


20161019_095057Snart en måned siden Emil ble operert for avrevet korsbånd nå. Og han har det veldig kjedelig med kun kort, korte turer i sakte fart i bånd. Inne skal han være mest mulig i ro..Ikke at han er av den aller gærneste typen som freser rundt altså.. men.. likevel.. han er jo vant til endel timer i skogen i uka. Han halter om han forsøker å gå fort og han vil ikke legge vekt på benet når han står. Så resten av kroppen får jo en stor belastning da…. Da er det deilig på SPA hos Katja Petrell og CoolDog !

En hel time med full kroppsmassasje og luksus hadde han idag! Litt ultralyd / laser fikk han på det opererte benet – spesialprogrammert for brudd. Og brudd er det jo igrunn, for under denne operasjonen saget de av en bit av leggbeinet til Emil for å endre vinkelen på leddet, en såkalt TPLO operasjon – les mer om det her.

20161019_101536
Emil er litt for glad i mat… Det er viktig å holde hunder med denne skaden så lave i vekt som mulig. Emil har ikke gått ned nok … Og når han tenker på hvor lite mat han skal få fremover så ble han innmari trøtt og sovnet ved siden av vekta… 

Jeg er utrolig glad for at vi har en så flink og dedikert muskelterapeut og rehabiliteringsspesialist som Katja i nær omkrets! Begge hundene mine elsker å være der og der er fantastisk å se hva hun får lov til av Emilsen som igrunn er en restriktiv herremann når det kommer til at andre plukker på kroppen hans.

Bildene her taler for seg selv.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s