Striskjorte og alt det der


Nytt år, nye muligheter! Får Emilsen til å bruke pølseklype i år?

Wups! Nytt år ramla inn her. Det gamle er brukt opp. Ramla ut. Finito.

Jeg kan ikke huske at jeg hadde noen nyttårsforsetter av de helt store i fjor. Og det er bra for 2012 var i grunn ikke året jeg nådde noen mål. Og det er litt ille å tenke på at man nesten har rota vekk et år man har fått. Noe har jeg vel gjort, men det føles litt bevisstløst. Jeg er jammen heldig som fikk et nytt!

Begynte på Elixia’s tren deg slank på nyåret 2012 – vel, jeg er like tykk nå som da. Jeg hadde tenkt å rydde mer hjemme og få gjennomført prosjekt ‘lage spiserom’. Vel, det har ikke vært ryddet noe særlig, men det skal sies at prosjekt spiserom ble startet på – kvelden 31.12…SÅ DER er vi godt i gang. Haha!  Jeg skulle ta opp fag på BI og få ferdig tittelen min. Ehhh.. Ingen tittel so far. Har heller ikke satt mine ben innenfor dørene der. Og nå blir BI Drammen faktisk nedlagt og! Skal ikke være lett altså.

Hadde vel og noen planer om at Ronja skulle bli VCh og at Emil skulle få opprykk til LP2 og bruks klasse C og at kattene skulle få tatt noen flere titler. Nei, deeet har ikke blitt noe av det heller gitt.

Nå ble jo Ronja parret og fikk valper og det setter jo så klart en effektiv stopper for blodsporing ;O Karl Olav var flink før det og trente mye spor, så hun er på god vei der.

Når det gjelder Emil så har jeg virkelig jobba med saken. Men Saken har ikke helt innfridd stakkar.. Vi har greid et par godkjente D spor konkurranser og jeg har blitt bedre kjent med hundehodet under Emil sin rufsete pels og for alvor skjønt at jeg må revurdere innstillingen jeg så blåøyd hadde for en tid tilbake – den om at alle hunder kan brukes til det meste. Nei altså; Hund er ikke Hund. For skal jeg trene så mye og sette meg mål, så må jeg ha en brukshund og Emil ER dessverre ikke avlet for oppgaven. Det blir som å sette meg til å jobbe som Revisor.. Så om alt går som vi håper så kommer det en brukshund i hus i løpet av sommeren! Det er planer og det er foretatt parring i Tyskland. Så avlastning er i vente for Emilsen. Skal se han bare kan få være med for moro skyld fremover. Mer om det siden når jeg vet mer.

Kattene fikk som sagt heller ikke flere titler. Titler kommer ikke i posten, man må dra rundt å stille ut og det har ikke blitt så mange utstillinger på oss i 2012. Men kattene ble fler! Silla fikk kull i juli og fikk Alekandria, Andjoshka, Adonis og Alya! Aleksandria ble igjen hos oss og er vår lille solstråle.

Nå synker temperaturen her, hvertfall litt under 14 minus så kanskje man kan få tatt seg en skitur i løpet av uka? Det kan jo bli mål nummer 1.

2012-10-05 13.42.54
Solstråle i arbeid..