Kveld 2 på FP kurset


Andre kveld med hyggelig gjeng og flotte instruktører på Ferdselsprøvekurset.
Sande rådhus i minusgrader og frisk bris er temmelig kaldt ass’. Emil viste jåletendenser både når han måtte sitte lenge og for ikke å snakke om å ligge… Og han som lå 5 min i dekk på snø for to år siden.. Nå var det blanding av bar asfalt og is. Og det er mulig det er værre ja. Jaja, vi får ikke sånt vær på prøven hvertfall.
Ellers – så har vi øvet på selve lydighetsbiten, fått mer innblikk i dette mystiske mønsteret vi skal gå i. Vi har og øvd endel på å gå slalom mellom folk i gruppe. Her var det ikke selve folka som var utfordringen – mer det at jeg ikke helt skjønte hvem som skulle gåes rundt og ikke. Emil går flott på plass han, så lenge jeg viser hvor vi skal. Så dette er morro!

Ronja og Karl O var på en annen gruppe en oss og det gikk kjempefint med dem også. Ronja er om mulig enda mer sosial og lite brydd med andre hunder enn Emil.

Men – når de kom hjem, så ble det stille i fjøset ja!

20130320-232854.jpg

20130320-232948.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s