C og Q trener: Med gjenstander som venner


Det er en utfordring for oss å finne folk å trene med. Noen trofaste slitere stiller opp innimellom, men å kunne ta en trening alene innimellom er gull verdt. Litt ensomt og det krever at man motiverer seg selv, men du og du så effektivt det er.

Både ChaBlis og Quinny er såpass godt grunntrent i rundering og søk at å melde på gjenstander er easy peasy og det genererer ikke feil. Fertbildet blir og mye mindre og det er enklere å trene på at de er oppe i høyden, godt gjemt nær sti osv. Det som er litt vanskelig, er å få de til å gå bortover og å gi lyd i form av klapp osv. Men sliktnoe må vi ta når vi har levende folk med å gjøre. En fordel med disse ‘gjenstandsvennene’, er jo og at de har alltid tid og de roter det ikke til med belønninga osv.. Sånn sett er det enklere å starte på prøver, der det jo ikke blir belønnet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s