Lylylydighet!


jeg har lenge tenkt at dettanneherre med lyyydighet.. Nei, det får andre ta seg av. Det kan vi rett og slett ikke mer. Det var engang for noen år siden, da fikk vi tilogmed plassering i LP3 og ja vi har jo greid opprykk til NBF A i begge grener. Ja faktisk i Norge i spor. I Sverige i rundering da. Litt lettere krav der, men likevel.. Og vi har godkjente A konkurranser. Dette året har det vært ikke bare stang ut, men rett og slett ikke ball engang. Jeg tenker å snu den trenden!

I sommer var jeg seriøst inne på tanken på å konvertere til IPO og bli der. Men jeg fikk heldigvis gode råd fra flinke folk da. Dere vet hvem dere er 🙂 Så jeg har begynt å trene lydighet! Og tro det eller ei – men det hjelper jaggu!

På lørdag hadde vi lissomstevne med innleid og bestukket dommer og alt. Det viste mye bra! Men også mye vi skulle trene mer på ja. Jeg laget en liten film..

Den er av typen – det værste er klippet bort – men den gir et lite innblikk. Originalen er mye lenger og er godt lagret i skyen min. MED kodelås. Hehe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s