Kondis og jobbsøking


DSC_0676Utrolig flott vær for tiden. Oss arbeidssøkende bør jo sitte inne og jobbe med arbeidssøkingen på dagtid. Stå tidlig opp og planmessig søke gjennom jobber man kan søke på, ringe rundt og skrive søknader. Men for meg som har en utdanning jeg ikke kan bruke og en jobberfaring som kun er til nytte i ytterst få yrker, er den delen av jobbsøkinga gjort unna sammen med tannpussen. Jeg driver med et annet prosjekt, litt hemmelig. Det pågår i rykk og napp, men akkurat denne uka er det unnagjort samtidig med dusjinga.

Ja også bør vi arbeidssøkende som ‘bare går å slenger’ rydde og vaske hjemme, pusse opp osv. Javel. Men da må man ikke se ut av vinduet når det er sånne dager som i dag og i går da. Jeg tyvtitter jeg altså. Og jeg rømmer ut. Ut på tur og trening.

I dag greide jeg faktisk å ikke rømme så langt. Har satt opp gjerder i hagen og til og med børstet verandaen.

Men i går glapp det skikkelig: Opp til Dikemark for å gå asfaltspor. Mens sporet fikk pådratt seg litt liggetid, fikk vi en fin tur på vannet med masse intervalltrening på ChaBlis. To baller med snor og vips! er treninga i gang. Emil sørget for litt brytetrening innimellom.

Kommunen har brøytet brede, fine gangveier på isen for folk som går uten ski. Helt perfekt. Bruks- sesongen er rett for døren nå, og siden både A godkjenning og deltakelse i The Challenge er på programmet, er det mange bruksøvelser vi må trene enda mer på enn ifjor, blant annet spor. Og masse kondis.

På vei hjem ble det tid til litt lydighet. Temaet akkurat nå er å få pirka av frøkna tyvstarter. Oppdaget forrige helg at hun kommer til meg fra ståen når dommeren ber meg rope. Ikke bare idet jeg roper, men idet han kommanderer. Så jeg benytter ethvert menneske som liksom- dommer fortiden. Ser resultater, men det er veldig veldig slitsomt for Frøken hund dette. Foten så mye bedre ut også i går. Så vi er virkelig på rett vei!

10983107_521632087979722_1796853043_o
Hææ? Hvor er det hu skal ha meg til å løpe hen nå? Eller…skulle jeg kanskje blitt stående?

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s